Behandelingen

Met de knop hieronder bekijkt u onze behandelingen. Per behandeling kunt u lezen wat u van de behandeling kunt verwachten, hoe lang deze duurt en de prijs. U kunt eenvoudig een afspraak maken op een tijdstip dat u het beste uitkomt door op de "Maak afspraak" knop te klikken. Vanzelfsprekend kunt u ook bij mij terecht voor orthese en nagelprothese technieken. Neem hiervoor contact met mij op of vermeld dit tijdens het online afspraak maken in het opmerkingen veld.

In mijn praktijk werk ik met het merk Alessandro.  Een heerlijke créme die bovendien snel intrekt en je voeten merkbaar zachter laat voelen. Dat de crème snel intrekt vind ik heel belangrijk. Regelmatig de voeten insmeren met een goede crème is heel belangrijk en werkt echt!

 Ook heb ik het merk botanical beauty. Dit is 100 procent natuurlijk. Dus uitermate geschikt voor de zeer gevoelige huid.

Het online boeken op onze website is vernieuwd!

Het online boeken als bestaande klant is zeer eenvoudig. Als u bij ons met uw e-mailadres bekend bent, is het enige wat u hoeft te doen: Kiezen voor de optie “WACHTWOORD OPVRAGEN” (zie pijl hieronder). Het wachtwoord wordt direct aan u verzonden. U kunt vervolgens inloggen met uw e-mailadres als inlognaam en het toegestuurde wachtwoord als wachtwoord.

Lukt dit niet?

Als het niet lukt, kan het zijn dat u niet of met een andere e-mailadres bekend bent bij ons. Bel gerust, zodat wij het even voor u nakijken of kies voor de optie “REGISTREREN NIEUWE KLANT”.

Wij vertrouwen erop u hiermee van dienst te zijn!